0
Je winkelwagen
is leeg

Vers vlees


   Let op: Bevroren producten worden niet per post verstuurd. Diepvriesbestellingen kunt u afhalen bij (of laten bezorgen door) een Formidog-vestiging bij u in de buurt.   

zoek vers

Wil je vers vlees voor je hond, maar zie je hiernaast niet wat je zoekt?
Gebruik de filters om je zoekopdracht te verfijnen!

Merk
Smaak

Kenmerken
Bandit Vers

Bandit bio mixdoos 12 x 935 gram (3 X V-K-G-L) € 73,20 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Bandit bio mixdoos 12 x 480 gram (3 X V-K-G-L) € 45,35 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Bandit Bio-Vleesmix 480gr € 38,60 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Bandit Wildmix 300gr € 60,50 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Bandit Bio-Geitmix 480gr € 58,20 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Bandit Bio-Lammix 480gr € 58,20 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Bandit Bio-Lammix 935gr € 99,05 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Bandit Bio-Kipvleesmix 480gr € 38,60 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Bandit Bio-Kipvleesmix 935gr € 64,55 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Bandit Bio Nierdieet 935gr € 94,25 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Bandit Groeipijnen 480gr € 46,30 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Bandit Bio Katmix 300gr € 41,60 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Bandit Bio Katmix 480gr € 50,75 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Resultaten 1 - 15 van 17

Geen gezondheid zonder goede voeding

Diepvries versvleesvoeding is de nieuwe trend in honden en kattenvoer. Het is voeding die is afgestemd op de behoeften van een carnivoor en niet, zoals de traditionele complete voeders, op onze eigen behoeften. Versvleesvoeding bevat gemalen botten, vlees, orgaanvlees en groenten om zoveel mogelijk een prooidier na te bootsen. Een biologische versie van deze voeding bestond er nog niet in Nederland, maar is nu een feit. Biologische voeding bevat vlees van dieren die een zo natuurlijk mogelijke voeding hebben gekregen, die meer bewegingsvrijheid hebben gehad en geen antibiotica en andere chemische toevoegingen. Het is dus ook een diervriendelijker voeding.

Bandit verkoopt diverse smaken complete voeders voor de hond en de kat en losse kauwproducten zoals rauwe botten en stukken pens en daarnaast produceert Bandit dieetvoeders die desgewenst op maat (smaak) geleverd kunnen worden voor elk dier met gezondheidsklachten. Alleen de wildmix en de vismix mogen het eko-keurmerk niet dragen omdat vis en wild nu eenmaal niet biologisch verkrijgbaar is. Het Skal keurmerk wordt alleen verleend als er ten minste 95% biologische grondstoffen verwerkt worden en dat ook aangetoond kan worden met de benodigde certificaten. Bij Bandit Diervoeding is te allen tijde na te gaan waar de verschillende grondstoffen vandaan komen.

Er worden ook geen synthetische vitamines toegevoegd en daarmee is het een uniek product. Er is geen enkele voeding op de markt waar geen synthetische toevoegingen in voorkomen. Alle voedingstoffen komen uit de natuurlijke grondstoffen waardoor het een extreem zuivere voeding is. Deze zuiverheid zorgt ervoor dat de hond of kat kan genieten van een optimale gezondheid. Voor een zachte, glanzende vacht, voor sterke botten en spieren, voor schone tanden en vooral voor goed werkende darmen en weinig ontlasting: Bandit Diervoeding.

Meer over de ingrediënten, samenstelling en voedingswaarden van vers vlees vind je in de vergelijkingstabel